Yksilöimisestä

Yksilöinti antaa tuotteelle uuden ilmeen

Logodoor Oy on yksilöinyt tekstiilejä jo yli 20 vuotta. Brodeeraus on konekirjontaa. Se tehdään koneellisesti tikkaamalla. Monipuolien valikoima erivärisiä langanvärejä on valittavana kaikkiin yksilöinti- ja korostustarpeisiin. 

Siirtokuvapainatus sopii mainiosti pieniin sarjoihin ja isoihin logoihin. Digipainatus uudella digitulostimellamme voidaan painaa suoraan tekstiiliin vaikka valokuva ilman värierottelu- ja seulakustannuksia. Digitulostaminen soveltuu hyvin alle 100 kpl:een sarjoihin.

Materiaaleina käytämme aina parhaita saatavilla olevia materiaaleja jotka soveltuvat hyvin pesukoneisiin ja kovaan käyttöön. 

Yksilöidyllä tuotteella tekstiili luodaan ainutlaatuiseksi:

  • ilmennetään yrityksen markkinointiviestintää
  • annetaan positiivinen kuva
  • luodaan oma haluttu imago

Toteutus

Brodeeraus toteutetaan teollisuusmallisilla Tajima-merkkisillä brodeerauskoneilla. Yhdessä koneessa on monta tikkaavaa päätä ja kussakin niistä voi käyttää montaa eriväristä lankaa.

Kenelle?

Olemme vuosien varrella toteuttaneet lukuisia erilaisia brodeerauksia liikelahjoiksi yritysten käyttöön, yhdistysten ja järjestöjen tunnuksia ja merkkejä, työvaatteiden merkintöjä ja tunnuksia eri ammattilaisille.

Miksi Logodoor?

Brodeerauksen onnistumiseen vaikuttaa keskeisesti hyvä ohjelmointi eli koneelle on osattava kertoa mitä tehdään ja miten. Sen lisäksi konetta on osattava käyttää. Logodoorissa on käytössä ammattitaitoinen ohjelmointiosaaminen, kokenut koneenhallinta ja luotettava logistiikka.

Soita meille ja pyydä tarjous

tai

Laita meille viestiä